Connect with us

Νέα & Ανακοινώσεις Ομάδας

Φιλικός Αγώνας “Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας”-“Παλαίμαχοι Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου”

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ της ομάδος μας και των παλαιμάχων της “Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου” στο “Βασδέκειο” αθλητικό κέντρο !
Πραγματοποιήθηκε ένας πολύ ωραίος αγώνας, υψηλού επιπέδου και με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ! Για την ιστορία το σκορ ήταν 5-1 υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.
Σας μεταφέρουμε την εικόνα του αγώνα όπως την γράφουνε στη σελίδα τους στο fb οι φίλοι παλαίμαχοι του Χαϊδαρίου! :
“Η ομάδα των Επίλεκτων ξεκίνησε δυναμικά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κ σουτ που βρήκαν απέναντι τους ένα εκπληκτικό Σηφάκη. Η ομάδα μας είχε την τύχη να προηγηθεί στο σκορ με τον αρχηγό τους το Μ.Γαλανό. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στο α’ μέρος κ οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι. Στο β’ μέρος οι πολλές αλλαγές της ομάδας των Επίλεκτων τους αποσυντόνισαν και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα μας να κάνει το 2-0 με τον Μπούκη. Οι Επίλεκτοι μείωσαν σε 2-1 με τον Γκίμα, αλλά γρήγορα ο Μπούρεκας καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι κάνοντας το 3-1. Το καλό παιχνίδι της ομάδας μας που απλώθηκε σε όλο το γήπεδο, επιβεβαιώθηκε με άλλα δυο γκολ των Κετίκογλου και Αντωνίου μετά από ασίστ του Μπούρεκα.
Πλασματικό σκορ για την αντίπαλη ομάδα. ..
Συνθέσεις ομάδων:
Ε.Π.Θ. (Αραβανόπουλος) : Θεοδωρίδης, Καρδιτσιώτης, Μάνος, Αρετόπουλος, Κουλαξής, Κλήμης, Τσιουρέλης, Καιας, Αναδιώτης, Νάκας, Μπουτίνας, Τζοβάρας, Καραϊσκος, Γκίμας, Βλησαρούλης, Κουρτέσης, Μαλανδρίνος, Ζαμπίτογλου, Κοντογεωργίου.
Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου : Σηφάκης, Μπαλής, Βλασσόπουλος, Κουρουβανης, Παπαχαρίσης, Μπούκη, Ξυραφης, Αντωνιου, Κετικογλου, Μπουρεκας, Γαλανος. Στο β’ μέρος Μπακας, Χολογκιτας, Π.Μανιος, Παραστατιδης.
Διαιτητής αγώνα Παπαθεοδώρου Δημήτρης.
Ιατρός αγώνα Χαυτούρας Νίκος.
Φυσιοθεραπευτής αγώνα Ανδρέου Γιάννης.
Το τρίτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε στο ουζερί “Τα Φιλαράκια” με πολύ φαγητό κ τσίπουρο όπου και εκεί η απόδοση των ομάδων ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη !
Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της “Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου” για την άψογη συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου !

Trending