Connect with us

Νέα & Ανακοινώσεις Ομάδας

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου την 28-02-18 για την Ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου την Τετάρτη 28-02-2018 και ώρα 11:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου Βόλου με τη συμμετοχή των ομάδων Εθνικής Ενόπλων Ολυμπιακού Βόλου και Επίλεκτων Παλαίμαχων Θεσσαλίας ! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας και Σποράδων !

Συνέντευξη τύπου για την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου υπέρ της ενίσχυσης της Κιβωτού του Κόσμου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο, στις 11.30 το πρωί, παραχώρησαν σήμερα Τρίτη η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, η Ολυμπιονίκης εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Θάνου, ο πρόεδρος της ομάδας Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας κ. Νάκας και η κ. Μαρτίνη ως εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου στο Νομό Μαγνησίας, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Ιγγλέση, Κίτσιου και Κοπάνα.

Διοργανωτές του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, των επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως τονίσθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, η είσοδος στο Στάδιο θα είναι ελεύθερη για όλους και αντί εισιτηρίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν ρούχα σε καλή κατάσταση, τρόφιμα μακράς διαρκείας και σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου – Βόλου. Αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη του Βόλου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζει έμπρακτα την όλη εκδήλωση και να αποτελεί την διοργανώτρια αρχή με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Είναι χαρά μας και τιμή μας που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτοί οι αγώνες ποδοσφαίρου και θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας θα παρέχουμε κάθε στήριξη και βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες με μεγάλη επιτυχία και ευελπιστούμε στην μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού, ώστε όλοι μαζί να ενισχύσουμε το τοπικό παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαβελίδη για την διευκόλυνση που θα παρέχει σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων προκειμένου να παρευρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά και τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου για το ότι συμφώνησε στη διεξαγωγή του αγώνα, δεδομένου ότι την ίδια ημέρα η ομάδα της Νίκης θα έχει επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε επίσης και στους χορηγούς του αγώνα που θα παρέχουν γαλατάκια, χυμούς και αναψυκτικά, την ΕΒΟΛ, την 3ΕΨΙΛΟΝ COCA-COLA και την ΕΨΑ».

Από την πλευρά της η Ολυμπιονίκης και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Θάνου ανέφερε «Εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Βίτσα είμαστε στην όμορφη πόλη του Βόλου για ένα πολύ σημαντικό σκοπό και αποδεχτήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά την πρόσκληση. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που είμαστε εδώ, υπάρχει συνεργασία, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό. Την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό ένας πολύ σημαντικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο σκοπός είναι ιερός, ο σκοπός είναι η στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου και είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θα αγκαλιάσουν αυτή τη διοργάνωση, αυτόν τον αγώνα με τη στήριξή τους σε ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και σχολικά είδη. Θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας όσον αφορά την Εθνική Ενόπλων τον Λημνιό που παίζει στον ΠΑΟΚ, τον Μανιά που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης και του Κοκόλη από τη Λαμία. Θα χαρούμε πολύ ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρούμε όλοι μαζί τον ποδοσφαιρικό αυτό αγώνα».

Ο κ. Νάκας πρόεδρος της ομάδας Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας υπογράμμισε «είμαστε μια καινούρια ομάδα εδώ και 4 μήνες με σκοπό την φιλανθρωπία. Συμμετέχουμε σε έναν ακόμη φιλανθρωπικό αγώνα, απευθυνθήκαμε από την πρώτη στιγμή στην Περιφέρεια και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη με μεγάλη χαρά και αγάπη δέχθηκε να συμμετάσχει και να διοργανώσει όλη αυτή την εκδήλωση. Θέλω να την ευχαριστήσω προσωπικά, γιατί για εμάς είναι η τιμή η Περιφέρεια να διοργανώνει όλο αυτό το event. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την Κατερίνα Θάνου που η παρουσία της εδώ μας γεμίζει χαρά και καλώ όλο τον κόσμο να παρευρεθεί την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Τέλος η κ. Μαρτίνη, κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη στη Δομή της Κιβωτού του Κόσμου υπογράμμισε «Θέλω να ευχαριστήσω όλους για αυτή τη τιμή που κάνετε για την Κιβωτό του Κόσμου, να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όσους συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, την Εθνική Ενόπλων και τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και την κ. Θάνου που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, που ενώθηκαν προς στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό για εμάς, καθώς μέσα από αυτή την προσπάθεια θα βοηθηθεί το έργο μας. Ευχαριστούμε όλους και περιμένουμε από τον κόσμο να στηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια».

 

Trending