Connect with us

Υποστηρικτές

Λίγα λόγια
Το MET.LAB by EYZHN είναι μία Διαιτολογική Μονάδα που εδρεύει στο Βόλο και ιδρύθηκε το 2015 από τον Ευάγγελο Νάκα. Υπηρεσίες της Μονάδας είναι: Ενεργοποίηση μεταβολισμού, Αποτοξίνωση, Ενίσχυση ανοσοποιητικού ( συχνά κρυολογήματα , λοιμώξεις), Διακοπή καπνίσματος – Εθισμοί, Ηλεκροδιέγερση, Ενδυνάμωση, Μυοσκελετικά προβλήματα ( αθλητικοί τραυματισμοί), Ορμονικές και ψυχοσωματικές διαταραχές.

Επικοινωνία
ΝΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κ.Καρτάλη 150 Βόλος, 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 2421 108335
E-mail: vangelisnakas1234@hotmail.gr
Ιστότοπος

Λίγα λόγια για την εταιρεία
H εταιρεία ξεκίνησε από τον κύριο Λεμονή Νικόλαο τον Ιανουάριο του 2010, με έδρα τη Γλυφάδα και από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους η έδρα μας μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην κεντρική αγορά του Ρέντη. Η εταιρεία έχει 36 άτομα προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία. Σκοπός μας είναι ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας με τις χαμηλότερες τιμές έχοντας γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο στόχος μας είναι η εταιρεία να είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες τροφοδοσίας και κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχουμε αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο που αριθμεί περίπου 1300 πελάτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, οβελιστήρια, καφέ, κέντρα διασκέδασης κ.α.).

Επικοινωνία
Fashion Fruits
Κεντρική Αγορά Αθηνών Ε5 – Ε7
Ζ6-8-10
Αγ. Ι. Ρέντης 18233
Τηλ: 210 8940660, 210 4814421
www.fashionfruits.gr

Λίγα λόγια
Ακόμα και οι πιο απλές συνταγές γίνονται μοναδικές στο ”Λαός και Καλαμάκι”. Τα παραδοσιακά τυλιχτά σουβλάκια είναι χειροποίητα, της ώρας και παρασκευάζονται αποκλειστικά από καταξιωμένους σεφ, με αγνές πρώτες ύλες ολόφρεσκα λαχανικά και νωπά κρέατα, τηρώντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες. Ιδιαίτερες Σαλάτες, για τους πιο απαιτητικούς. Οι σαλάτες μας παρασκευάζονται με αγνά και φρέσκα υλικά και οι συνταγές είναι ξεχωριστές. Στολισμένες με εκλεκτά τυριά και γαρνιτούρα θα σαγηνέψουν τις αισθήσεις σας. Οι πελάτες μας δίνουν τις καλύτερες κριτικές. Και φυσικά μία από τις σπεσιαλιτέ του ”Λαός και Καλαμάκι” είναι και τα κρέατα Σούβλας. Κοντοσούβλι κοτόπουλο, χοιρινό και κοτόπουλο σούβλας είναι από τα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Δημιουργήσαμε έτσι το Λαός & Καλαμάκι. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε κάθε περίσταση και για κάθε ηλικία και διάθεση προσφέρουμε επιλογές για ένα λαχταριστό και πάντοτε ποιοτικό σνακ, γεύμα ή δείπνο.

Επικοινωνία
Λαός & Καλαμάκι
ΑΛΙΜΟΣ, Λ.Ιωνίας 103, 2109902002
ΓΛΥΦΑΔΑ, Κονδύλη 5, 2108940414
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Λ. Αγ. Δημητρίου 38, 2109717017
ΑΙΓΑΛΕΩ, Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 2105980008
ΒΑΡΚΙΖΑ, Varkiza Resort Yabanaki Beach, 2108976205
ΧΑΛΚΙΔΑ, Παλαιά Γέφυρα, 2221028882
www.laoskaikalamaki.gr

Λίγα λόγια

Η εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. μας συστήνεται το 1992 με την ανέγερση του αρχικού εργοστασίου εμφιάλωσης (600 τ.μ.) στη Σπηλιά Κοζάνης και αργότερα εμπορίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΣΕΛΙ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας PET, κομβικό σημείο στην ιστορία της εταιρείας αφού η παραγωγή πλέον μεγιστοποιήθηκε με μείωση της ανθρώπινης παρέμβασης στη διαδικασία με την εφαρμογή δύο ανεξάρτητων γραμμών παραγωγής. Φυσική συνέχεια αυτού ήταν η επέκταση των εγκαταστάσεων που υπήρχαν και η ανέγερση νέων και περισσότερων σύγχρονων. Σήμερα, με 1000 τ.μ. αποθήκης και 1600 τ.μ. παραγωγής και αποθήκευσης πρώτων υλών, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς πληρώντας πιστά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Ποιοτικό προϊόν σε μέση τιμή πώλησης με ικανοποιητικό κίνητρο πώλησης σε όλα τα στάδια διακίνησης με σκοπό την απόλαυση ενός κορυφαίου προϊόντος σε προσιτή τιμή για τον καταναλωτή.

Επικοινωνία
Σ. Μεντεκίδης Α.Ε.
Σπηλιά Κοζάνης
Τηλ : 23510 53111
email : marketing@mentekidis.gr
www.seli.gr

Λίγα λόγια
Η εταιρία ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΑΕ βρίσκεται στο 318ο χλμ της Εθνικής Όδου Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο Βελεστίνο Βόλου. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της ελιάς από το 1950. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα έχει συνεισφέρει στην επιτυχία των προϊόντων της εταιρίας μας και στη συνεχή τους ζήτηση. Η εταιρία εμπορεύεται στην εγχώρια αγορά, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων προέρχεται από εξαγωγές (π.χ. ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αυστρία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή). Η διαλογή των ελιών γίνεται με αμέριστη προσοχή για να διασφαλίσει τη φήμη των ελληνικών ελιών παγκοσμίως. Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί με τα ακόλουθα συστήματα πιστοποίησης ποιότητας: IFS και ISO 22000: 2005 και μπορούμε να παράγουμε επίσης προϊόντα Kosher.  Διαθέτουμε από τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην Ελλάδα, έτσι διασφαλίζουμε στους πελάτες μας τη καλύτερη εξυπηρέτηση. Προσφέρουμε προϊόντα σε οποιαδήποτε συσκευασία, από μικρά βάζα ως βαρέλια.

Επικοινωνία
Καλόγηρος Α.Ε
318ο χιλ. Εθνικής Οδού (Ε75) Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Βελεστίνο Μαγνησίας
Τηλέφωνο: 24250 22990
E-mail: kalogirosolives@gmail.com
www.kalogirosolives.com

Λίγα λόγια

Από το 1885, με τη δημιουργία του πρώτου παραδοσιακού κρεοπωλείου στο Ζάρκο Τρικάλων, μέχρι και σήμερα το όνομα ΚΑΣΙΔΗΣ έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας. Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, η ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ εξελίχθηκε σήμερα σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος με έδρα τη Λάρισα που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και απασχολεί περισσότερα από 250 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Με εμπειρία, γνώση, μεράκι κι άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγουμε καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Επικοινωνία
1ο χλμ. Διαστ. Αγίας Σοφίας & Ε.Ο. Τυρνάβου Λάρισας
Τ.Κ. 40100
Τηλ: +30 2410 83 15 20
Ιστότοπος

Επικοινωνία
Μπάρδας Μπάμπης
Κωνσταντά 123 με Κουταρέλια, Βόλος
Τηλέφωνο: 2421 070769
Ιστότοπος

Επικοινωνία
Αυτοκίνητα Αφοί Σκόνδρας Νεκτάριος και Θεόδωρος
Ακρωτηρίου 159, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610 314337
Ιστότοπος

Λίγα λόγια

Κομμωτήριο HairFairy . Για εσάς που θέλετε μια μοντέρνα αλλαγή, δίνουμε λύσεις που θα σας εκπλήξουν σε προσιτές τιμές. Το κατάστημα HairFairy εδρεύει στην Λάρισα και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες κομμωτηρίου για εσάς που θέλετε μια μοντέρνα αλλαγή που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Σε εμάς θα αποκτήσετε τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο και είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η ομάδα του HairFairy αποτελείται από επαγγελματίες κομμωτές που μετρούν πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο και χάρη σε αυτό μπορούν να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές αλλά και επιλογές από διάφορα στυλ που σίγουρα σας ταιριάζουν απόλυτα. Η υγεία των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται συστηματική φροντίδα. Εμείς χρησιμοποιούμε επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη, ώστε φεύγοντας από το κομμωτήριο να νιώθετε πλήρως ανανεωμένη!

Επικοινωνία
Ευαγγελία Κουλιού
Κύπρου 97, Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410 255495, 6976 009634
Ιστότοπος