Connect with us

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Δηλώσεις Παικτών: Λάμπρος Τσουκνίδας (Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας), Ηλίας Σελιώνης (Παλαίμαχος Α.Ε.Λ),Βαγγέλης Βουρούκος (Παλαίμαχος Α.Ε.Λ).

Πραγματοποιήθηκε χτες (27/11/2017) στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, ο αγώνας μεταξύ των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας και της ομάδας Παλαιμάχων της ΑΕΛ. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις που έγιναν με αφορμή το φιλικό αγώνα – φιέστα, από τους ανθρώπους των δυο ομάδων.

Συγκεκριμένα από την πλευρά των Επιλέκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας, μίλησε ο Πρόεδρος Θεόδωρος Νάκας και οι ποδοσφαιριστές- μέλη Κωνσταντίνος Γανωτής και Δημήτρης Κρυoνερίτης, οι οποίοι έκαναν λόγο σχετικά με την δημιουργία της ομάδος, τον σκοπό της ύπαρξής της και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις το πόσο εύκολο είναι να παραμένουν ποδοσφαιρικά ενεργοί όντας άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, για το κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, ενώ στάλθηκε μήνυμα και στους υπόλοιπους που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας, των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, μίλησε ο κ. Τάκης Παραφέστας, αλλά και ο Πρόεδος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγιας.

Έκαναν λόγο για το έργο που επιτελεί η ομάδα τους, για το πως αποδέχτηκαν την πρόταση για συμμετοχή στο παιχνίδι, ενώ ο Αλέξης Κούγιας αφού ευχαρίστησε τους παλαίμαχους της ΑΕΛ που έκαναν την τιμή να τον φιλοξενήσουν, τοποθετήθηκε γενικότερα για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν φιλικά παιχνίδια μεταξύ γειτονικών ομάδων, έτσι όπως γινόταν τα παλαιότερα χρόνια, ενώ θυμήθηκε και τη δική του πρωτοβουλία, όταν έγινε για πρώτη φορά πρόεδρος της ΑΕΛ να πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Trending